simonlyVerschillen in sim only abonnement

 

In tegenstelling tot een telefoon met abonnement  zit er bij een sim only abonnement vaak geen telefoon. Een sim only is een compleet ander product wat dus niet gezien mag worden als een normaal abonnement met alleen een simkaart. De condities kunnen per abonnement uiteenlopen zoals bijvoorbeeld de wijze waarop wordt afgerond of hoelang het beltegoed geldig blijft.

Hierin kunnen wel degelijk veel verschillen zitten waardoor het de moeite waard is om te vergelijken.

Ook kan het abonnement dat u wordt aangeboden misschien wel heel erg verschillen van een beter alternatief. De mogelijkheid bestaat dat u bij een sim only niet de gewenste bundel kunt krijgen en bij een abonnement met gsm juist wel of andersom. Het abonnement dat u wilt hebben moet dus maar net beschikbaar zijn in de vorm die u zoekt.

Daarnaast bestaan er ook nog verschillende telefoonabonnementen die ongeacht de bundel niet als goedkopere sim only oplossing worden aangeboden. Hier komt de verplichte telefoon weer om de hoek kijken welke u dient af te nemen.

 

Ik heb nog een telefoon liggen?!

Voor consumenten die nog een mobiele telefoon hebben liggen is een sim only abonnement uiteraard een prima oplossing welke vaak goedkoper is dan een abonnement met telefoon.

Een “oudere” telefoon kan wel wat nadelen met zich meebrengen. Zo bestaat de kans dat u niet alle updates van de verschillende applicaties meer kunt uitvoeren doordat u te weinig geheugen heeft. De applicaties worden steeds groter terwijl uw geheugen niet meegroeit.

Door deze groei gebruikt de telefoon meer stroom wat nog wel eens voor problemen met de accu kan zorgen. Na onderzoek bij de consument blijkt een snel leeglopende accu een van de grootste ergernissen te zijn.

Al met al is het dus raadzaam om goed te overleggen en te vergelijken welk abonnement u af wilt sluiten.

Vergelijk uw Sim Only