allesin1

Alles in 1

Tegenwoordig nemen steeds meer klanten een alles in 1 pakket waarbij alle drie de diensten bij 1 provider worden afgenomen. Een pluspunt hiervan is dat u maar één factuur voor alle drie de diensten ontvangt.

 

Telefonie

Veel aanbieders bieden naast de standaard internet en televisiediensten ook voiptelefonie aan. Voip staat voor Voice Over IP en houdt niets meer of minder in dat u via uw internetverbinding met uw vaste telefoon belt. (De naam alles in 1 pakket komt voort uit de volgende drie diensten; telefonie, internet en televisie)

Globaal genomen kunnen we voor het telefoneren het volgende alles in 1 pakket vergelijken; Het normale pakket waarmee u per minuut telefoneert en betaalt en de grenzeloze variant waarbij u tegen een vaste vergoeding per maand zo vaak naar een vaste telefoon (meestal ook mobiel) kunt bellen als nodig.

 

Internet

De keuze voor uw internetabonnement hangt helemaal af van uw gebruik. In tegenstelling tot een fanatieke YouTube bezoeker, die wij een groter pakket aanraden, raden wij u, als u allen zo af en toe de digitale krant eens leest, het kleinste pakket aan.

Uiteraard proberen de verschillende providers de concurrenten af te troeven door verschillende pakketten aan te bieden waarbij het standaardtarief, eventuele verschillende opties en de up- en download snelheden van elkaar verschillen.

 

Televisie

Hierbij is het standaard aanbod nagenoeg gelijk bij elke provider. Het is uiteraard mogelijk om uw alles in 1 pakket tegen een kleine vergoeding uit te breiden met bijvoorbeeld een extra sport of natuurzender. Tevens bestaat de mogelijkheid (vaak bij het afsluiten van een contract tegen een gereduceerd tarief) om bijvoorbeeld een digitale videorecorder aan te schaffen via uw provider. Hiermee mist u niets meer en blijft in vergelijking tot de ouderwetse VHS de kwaliteit behouden.

 

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om een pakket samen te stellen welke aan uw verwachtingen voldoet maar bedenkt u zich wel dat een alles in 1 pakket vaak een stuk voordeliger is dan wanneer u bij verschillende partijen losse abonnementen afsluit.

Vergelijk uw Alles in 1